FOTO Accident grav la ieșire din Băneasa spre Ostrov. O femeie a murit și alte 9 persoane au fost rănite

Accident rutier la Băneasa. FOTO ISU Dobrogea
Accident rutier la Băneasa. FOTO ISU Dobrogea

Un teribil accident rutier a avut loc în seara de sâmbătă, 3 septembrie, la ieșire din localitatea constănțeană Băneasa. Apelul la numărul de urgență 112 anunța că două autoturisme s-au ciocnit pe Drumul Național 3, cel care face legătura cu Ostrov. Salvatorii știau că este vorba și despre persoane încarcerate, așa că au trimis în zonă mai multe echipaje.

Elicopterul SMURD, o mașină de descarcerare, un echipaj pentru victime multiple, o mașună de la SMURD Medgidia și una de la Cernavodă, dar și altele de la Serviciul de Ambulanță Județean au plecat spre locul accidentului.

Paramedicii au găsut 10 persoane implicate în accident. Șapte dintre acestea erau adulți și trei erau minori. Starea uneia dintre femeile din accident era atât de gravă încât au început imediat manevrele de resuscitare. Chiar și așa, medicii nu au mai putut să o salveze.

Echipajul SMURD de la Cernavodă a transportat doi minori și un adult. Cel de la Medgidia a plecat cu doi adulți, iar elicopterul a dus la spital un minor rănit. Alte trei persoane au ajuns la cea mai apropiată unitate medicală cu ajutorul echipajelor de la SAJ Constanța. Toate victimele au suferit multiple traumatisme, așa că se află acum sub îngrijire medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*