FOTO Incendiu lângă pădurea din Peștera. Voluntarii ajutați de Primărie au venit în întâmpinarea echipelor ISU

Incendiu de vegetație la Peștera
Incendiu de vegetație. FOTO Arhiva Constanța NEWS.

Spiritul civic al peșterenilor s-a văzut luni dimineață, atunci când un incendiu puternic a izbucnit în apropierea pădurii de salcâmi de lângă Autostrada Soarelui. 10 oameni s-au urcat în mașinile puse la dispozișie de Primăria Peștera și au plecat spre zona indicată.

Oamenii au văzut că era vorba de un incendiu de vegetație, așa că au solicitat și ajutorul pompierilor de la ISU Dobrogea. Flăcările nu au ajuns la pădure, dar asta și pentru că sătenii au adus un tractor pentru a trage o brazdă și în acest fel au evitat extinderea incendiului.

După mai puțin de jumătate de oră, focul a fost izolat. Trei tractoare din comuna Peștera și două autospeciale ale pompierilor militari au ajutat la stingerea lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*