FOTO VIDEO Incendiu puternic la o locuință din Cernavodă

Focul a ajuns imediat la mansarda casei. FOTO CTnews.ro

O vilă din Cernavodă a luat foc după ce proprietarul acesteia, din neglijență, ar fi aprins iarba din curte, iar focul s-a extins în scurt timp la clădire.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.30, când, potrivit martorilor, proprietarul casei tăia cu un flex în curte și au sărit scântei, care au aprins iarba uscată. Imediat focul s-a extins și s-a propagat la casă, mansarda fiind din lemn.

La fața locului au intervenit trei autospeciale ale ISU Dobrogea

Sunt 3 autospeciale de stingere la fata locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*