FOTO Haitele de câini au invadat plajele din Năvodari

Câinii maidanezi au luat cu asalt plaja

Mare atenție atunci când mergeți la plajă în zona aparținând de Năvodari. Aici, câinii maidanezi aciuați pe lângă tomberoanele de gunoi și pe lângă șantiere – în zona Hanul Piraților – Năvodari se construiește fără încetare, s-au adunat în haite. Drept urmare, sunt mai periculoși, iar căldura mare le creează și lor disconfort. Drept urmare, caută să se răcorească în mare, printre oameni și copii, putând oricând să atace.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*