FOTO Gimnastă de 7 ani, premiată de Primăria Cumpăna pentru medaliile obținute la Campionatul Național de junioare

Gimnastă de 7 ani, premiată pentru medaliile obținute la Campionatul Național de junioare. FOTO Primăria Cumpăna

Complexul Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna a găzduit vineri, 9 aprilie, două evenimente importante.

Primul dintre ele a fost premierea gimnastei Elena Cășăriu și a antrenoarei lotului de gimnastică ritmică prof. Elena Vlad pentru rezultatele foarte bune obținute la Campionatul Național de junioare IV, desfășurat în perioada 3 – 4 aprilie la Ghimbav. Sportiva din Cumpăna, în vârstă de șapte ani, a reușit, în cadrul acestei competiții, să obțină două medalii: una de argint la proba cu cercul și una de bronz la proba fără obiect.

Gimnastă de 7 ani, premiată pentru medaliile obținute la Campionatul Național de junioare. FOTO Primăria Cumpăna

Conform hotărârii Consiliului Local Cumpăna nr. 27 din ianuarie 2016, Elena Cășăriu a fost premiată cu suma de 200 lei (150 lei pentru locul 2 și 50 lei pentru locul 3), iar antrenoarea Elena Vlad cu 300 lei. Premiile au fost oferite din partea Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, aceeași sumă primind  și din partea Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna”.

Cel de-al doilea eveniment de vineri i-a avut în prim plan pe fotbaliștii antrenați de profesorii Vasilică Cristocea și Constantin Ghache. Aceștia au primit echipamente complete de joc.

Echipamente de joc pentru micii fotbaliști din comuna. FOTO Primăria Cumpăna

Copii pregătiți de Cristocea Vasilică, antrenor al grupelor 2011- 2012 și 2013 – 2015, au primit:

  • 46 echipamente de joc: tricou, jambiere, șort.
  • 2 echipamente portar: tricou și pantalon

Sportivii antrenați de Constantin Ghache, antrenor al grupelor 2008 – 2009 și 2009 – 2010 au intrat în posesia a 43 echipamente de joc și patru echipamente de portar.

Echipamente de joc pentru micii fotbaliști din comuna. FOTO Primăria Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*