Circulație restricționată pe 9 mai, în zona Casa de Cultură, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Europei

Circulație restricționată pe 9 mai, în zona Casa de Cultură, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Europei. FOTO: Primăria Constanța

Data de 9 Mai are o triplă semnificație simbolică pentru români. Nu sărbătorim doar Ziua Europei, ci și Ziua Independenței României și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial.

Cu acest prilej, luni, 9 mai, de la ora 13.00, în Parcul „Regina Maria” de la Casa de Cultură se vor desfășura mai multe manifestări cu caracter militar și religios. Va avea loc o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență, urmată de o paradă militară.

Pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții optime se vor lua următoarele măsuri:

  • începând cu data de 8 mai, de la ora 16.00, va fi interzisă oprirea/ staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale, în zona parcărilor în spic din fața arealului de desfășurare a evenimentelor;
  • în data de 9 mai, în intervalul orar 12.00 – 15.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și strada I.L. Caragiale, sensul mers către zona Casa de Cultură.

De asemenea, pe durata desfășurării evenimentului, stația de autobuz de la Casa de Cultură va fi relocată în dreptul Universității „Andrei Șaguna”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*