Primăria Constanța scoate opt posturi la concurs

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Urbanism.

Posturile sunt pentru Serviciul Autorizări:

  1. inspector clasa I, gradul debutant  – 7 posturi. Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură sau inginerie civilă.
  2. inspector clasa I, gradul superior – 1 post. Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea urbanism, arhitectură, sau inginerie civilă, minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 6 august, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi în data de 8 august, ora 14:00.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 5 – 24 iulie la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din bd. Tomis nr. 51, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro. Persoana de contact – consilier Dorina Sârghie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*