FOTO Fără apă potabilă în cartierele Domnitorilor și I.D. Chirescu din Cernavodă

Ploile torențiale au afectat o lucrare la o conductă a RAJA

Locuitorii din cartierele Domnitorilor și I.D. Chirescu din Cernavodă au rămas fără apa potabilă.

Avaria este determinată de lucrările executate pe str. I.D. Chirescu de către Primăria Cernavodă pentru refacerea rețelei termice. În cadrul acestor lucrări, pe toată lungimea străzii I.D. Chirescu a fost săpat un șanț cu o adâncime de aproximativ 5 metri. În urmă ploilor torențiale căzute noaptea trecută și în cursul acestei dimineți, pe o lungime de aproximativ 400 metri, malurile șanțului au cedat conducând la ruperea racordurilor de canalizare și a branșamentelor de apa de la 15 abonați. Totodată a fost dislocata și conductă de alimentare cu apa DN 100 de pe stradă ID Chirescu.

Echipele de intervenție ale RAJA intervin pentru refacerea conductei, lucrările urmând a fi finalizate astăzi-28 iulie 2017, în jurul orei 18,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*