Jandarmii constănțeni asigură ordinea și siguranța publică la evenimentele culturale și sportive din weekend

FOTO: IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a anunțat că efectivele de jandarmi vor fi prezente în acest final de săptămână pentru a asigura siguranța cetățenilor participanți la evenimentele culturale și sportive din zonă. Jandarmii vor acorda sprijin și îndrumare în spațiile publice, prevenind și combătând faptele antisociale de natură penală sau contravențională.

Printre evenimentele importante care vor avea loc în această perioadă se numără inaugurarea Castrului Roman din cartierul Ovidiu Sud din localitatea Ovidiu. Jandarmii vor fi prezenți acolo pentru a asigura ordinea și siguranța publică în timpul desfășurării acestui eveniment cultural-artistic.

De asemenea, în Piața Ovidiu din municipiul Constanța va avea loc Târgul de Artă, iar jandarmii vor fi prezenți în perioada 7 – 9 iulie pentru a asigura protecția participanților și a vizitatorilor.

În Parcul Oleg Danovski din municipiul Constanța vor avea loc spectacolele culturale „Iubirea în Muzică”, „Marea și Muzica” și „Musica Sempre Libera”. Jandarmii vor fi prezenți în această zonă pentru a menține ordinea și siguranța publică în perioada 7 – 9 iulie.

Totodată, pe stadionul Iftimie Elisei din municipiul Medgidia va avea loc evenimentul cultural-artistic și sportiv „Lupte tradiționale tătărești – Kures” în data de 8 iulie, iar jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în această locație.

Autoritățile recomandă participanților la aceste evenimente să respecte normele legale și regulile impuse de organizatori. De asemenea, se recomandă acordarea unei atenții sporite copiilor și asigurarea bunurilor personale. În cazul apariției unor incidente care tulbură ordinea și liniștea publică, participanții sunt îndemnați să semnaleze forțelor de ordine prezente la fața locului sau să apeleze numărul unic de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*