FOTO Exercițiu spectaculos desfășurat de scafandrii Gărzii de Coastă

Aplicație a scafandrilor militari
Aplicație a scafandrilor militari

Municipiul Tulcea a fost gazdă, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru o acțiune spectaculoasă a scafandrilor din mai multe unități. La exercițiu au participat luptători din forțele speciale ale Gărzii de Coastă, Serviciului pentru intervenții și Acțiuni Speciale, precum și luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.

În cadrul exerciţiului, luptatorii au intervenit pentru anihilarea unei forţe ostile, ce preluase controlul unei nave, luand ostatici comandantul şi întreg echipajul.

Cele trei structuri au exersat tactici de pătrundere la bordul navei, atât din apă, de pe ambarcaţiuni, cât şi de pe uscat, având drept scop restabilirea controlului navei. Iată câteva imagini de la exercițiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*