FOTO EXCLUSIV Cum arată Centrul Cultural “Jean Constantin” la mai puțin o lună înainte de deschiderea anunțată

Centrul Cultural Jean Constantin. FOTO ctnews.ro
Centrul Cultural Jean Constantin. FOTO ctnews.ro

Au fost două întârzieri succesive pentru deschiderea Centrului Cultural Multifuncțional “Jean Constantin”, iar felul în care arată acum sala ne dă motive să credem că inaugurarea anunțată pentru luna decembrie 2015 nu va fi posibilă.

Lucrările la fostul cinematograf “Republica” din Constanța au început în anul 2013 și totul trebuia să fie gata până la 1 iunie 2015. Investiția de 3 milioane de euro realizată din fonduri europene de către Consiliul Județean Constanța era necesară pentru sala multifuncțională cu 750 de locuri care urmează să fie folosită pentru piese de teatru, balet, concerte sau proiecții de filme.

La mijlocul lunii noiembrie, cu doar 2-3 săptămâni înainte de deschiderea anunțată sala nu este nici pe departe gata să-și primească oaspeții. Podeaua nu este finisată și mocheta nu a fost montată, scaunele lipsesc cu desăvârșire iar la scena și la ecran încă se lucrează.

Centrul cultural a fost în mijlocul unei controverse în vara lui 2015. Sigla montată pe clădire folosea numele de “Republica”, și nu cel al maestrului “Jean Constantin” așa cum au promis inițial reprezentanții Consiliului Județean Constanța.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. FOTO EXCLUSIV Centrul cultural Republica a primit, în sfârșit, numele marelui actor Jean Constantin | Constanța News
  2. Inaugurarea Centrului Cultural "Jean Constantin" ar putea avea loc în acest an | Evenimente Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*