FOTO Emoții la Cumpăna, la deschiderea noului an școlar, la care au participat reprezentanți ai autorităților locale și invitați de seamă

Anul nou școlar a debutat și la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Că în fiecare început de toamnă, clopoțelul a sunat și în comuna Cumpăna, pentru a-i chemă pe cei 1362 de elevi organizați în 56 de clase, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Sufletele tuturor au fost încărcate de emoția și bucuria reîntâlnirii cu colegii și cadrele didactice. Sute de elevi, alături de autorități locale, primarul comunei Cumpănă, doamna Mariana Gaju și viceprimarul Florin Neagu, consilieri locali, preoți, părinți și cadre didactice, au participat astăzi la deschiderea anului școlar.

În cadrul acestui eveniment, a fost prezența și doamna Elena Frâncu, cetățean de onoare al comunei Cumpăna, care a venit însoțită de fostul mare handbalist al echipei H.C. Dobrogea Sud, Laurențiu Toma.

Toți cei prezenți, alături de doamna director a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, Monica Nuțu, au urat elevilor și dascălilor mult succes în anul școlar 2019-2020.

Slujbă de deschidere a fost oficiată de preoții localității, precum și de imamul comunității turco-tătare.

În anul școlar 2019 – 2020, unitățile de învățământ din comună Cumpăna sunt structurate astfel:

  • Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu” – campus școlar și școală centru 1362 elevi;
  • Grădinița „Sfânta Maria” – 210 copii;
  • Grădinița „Florilor” – 205 copii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*