Încă trei locuri de muncă scoase la concurs de Primăria Constanța

Primaria Constanța. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de promovare la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante în cadrul Direcției Tehnic Administrativ, astfel:

1. Director executiv, Direcţia Tehnic Administrativ – 1 post.
Pregătirea de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ştiinţe juridice, administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

2. Director executiv adjunct, Direcţia Tehnic Administrativ – 1 post.
Pregătirea de specialitate : studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență sau echivalenta cu specializarea ştiinţe juridice, administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

3. Şef Serviciu Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă, Direcţia Tehnic Administrativ – 1 post.
Pregătirea de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență sau echivalentă cu specializarea științe juridice, administrative, inginerești, economice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Concursul se va desfăşura în perioada 26 – 28 februarie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, va consta într-o proba scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează: – în data de 26 februarie 2018 – proba scrisă, ora 10:00
– în data de 28 februarie 2018 – proba de interviu, ora 14:00.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 26.01.2018 – 14.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail: resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*