Sportiva Bândușa Țurcanu de la CSO Ovidiu a adus trei medalii de aur acasă și a obținut trei titluri de campion național la trei probe de haltere

Brândușa Țurcanu a adus aurul la Ovidiu. FOTO CS Ovidiu

Sunt tineri și ambițioși sportivii de la CS Ovidiu, iar rezultatele se văd și se adună la fiecare competiție sportivă la care participă. Ultima mare reușită sunt trei medalii de aur câștigate de halterofila Brândușa Țurcanu, la Campionatului Național de haltere pentru seniori din localitatea Bascov, județul Argeș.

Plecați du doi sportivi la Campionatul Național de haltere pentru seniori, care a avut loc în perioada 11-15 noiembrie, în localitatea Bascov județul Argeș, conducerea clubului CSO Ovidiu a decis în ultima clipă să participe doar cu unul dintre ei. Cel de-al doilea se menajează pentru altă competiție, internațională care se apropie și unde va reprezenta orașul Ovidiu și România.

Cea care a intrat pe terenul competițional a Brândușa Țurcanu, care la 15 ani a reușit să se impună la trei probe, la care a luat medalia de aur și titlul de campioană națională,  reușind să ridice la probă de smuls 67 kg, la aruncat 85 kg, având un total de 152 kg. Colegul său de club care nu a mai participat este Ionuț Tucă, care în perioada 6-14 decembrie va reprezenta Orașul Ovidiu, dar și România, la Campionatul European din Israel, Eilat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*