FOTO Elevii cu medii de 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat intră gratis în Parcul de Aventură „Paradis Land” Neptun

Paradis Land Neptun

Parcul de Aventură „Paradis Land” Neptun, cel mai mare parc de acest gen din Sud estul României, a hotărât să încurajeze performanța în educație și să ofere tuturor celor care obțin media 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, un voucher gratuit pentru intrarea în parcul de aventură.

Campania “#aventurade10 – Cu 10 ai acces la o aventură de nota 10!” este susținută de Paradis Land Neptun și agenția de turism „Paradis Vacanțe de Vis” Constanța cu scopul de a sprijini eforturile depuse de elevi pentru obținerea unor rezultate deosebite.

„Ca în fiecare an, Parcul de Aventură Paradis Land Neptun oferă gratuitate unor categorii de copii și adolescenți. Anul acesta a fost unul deosebit și a adus mari provocări în special elevilor care s-au pregătit în condiții mai mult decât dificile pentru două dintre cele mai importante examene din viața lor. Acesta este motivul pentru care în 2020 am ales să oferim tuturor celor care au reușit performanța de a obține nota 10 la Evaluarea Națională sau Bacalaureat un voucher de acces gratuit în cel mai mare parc de aventură din sud-estul României. Știm că în perioada următoare foarte mulți dintre ei vor ajunge în vacanță pe litoral și tocmai de aceea am ales ca la această campanie sa aibă acces elevii din orice colț al țării”, a declarat Aurelian Marin – CEO Aventură „Paradis Vacanțe de Vis”.

Voucherele gratuite se pot obține prin completarea formularului de înscriere în campanie, disponibil prin accesarea următorului link: www.paradisland.ro/ aventuradezece

„Observăm zilnic în parcul de aventură de ce performanțe sunt în stare tinerii care ne calcă pragul și suntem convinși că potențialul lor extraordinar trebuie susținut și încurajat prin orice mijloace! Știm că satisfacția obținerii mediei de 10 este una extraordinară, însă de multe ori este nevoie și de un alt gen de apreciere. Acesta este motivul pentru care am hotărât că este nevoie să ne implicăm și astfel am conceput campania: Cu 10 ai acces la o aventură de nota 10!”, a precizat Adela Ivan, manager Parc Aventură „Paradis Land” Neptun.

Paradis Land Neptun este singurul parc de aventură de pe litoral și a reprezentat încă de la deschidere una dintre principalele atracții pentru turiștii aflați în vacanță la mare dar și pentru constănțeni. Cele 14 trasee de aventură prin copaci, cu o lungime totală de peste 3500 de metri, au fost concepute astfel încât să asigure niveluri graduale de dificultate, să fie accesibile atât copiilor dornici de distracție cât și tinerilor în căutare de aventură si adrenalină. Traseele de tiroliană cu o lungime de peste 800 de metri reprezintă una dintre cele mai importante atracții ale parcului. Escape Room-ul cu trei camere tematice combină inteligența, perspicacitatea și spiritul de observație într-un joc de echipă extrem de atractiv (indisponibil temporar din cauza măsurilor de distanțare socială). Poligonul de airsoft și tir cu arcul pun la încercare aptitudinile și precizia trăgătorilor de toate vârstele. Tot din parcul de aventură Paradis Land Neptun puteți închiria biciclete pentru a pleca în explorarea pădurii Comorova. Pentru cei care vor să se relaxeze si să se bucure de răcoarea pădurii, la malul mării, terasa și restaurantul din incinta parcului sunt locurile ideale.

Chiar dacă aventura și distracția sunt ingredientele esențiale ale parcului siguranța este elementul principal în care au fost investite cele mai multe resurse astfel încât experiența în parcul de Aventură „Paradis Land” Neptun să fie una lipsită de griji.

Program zilnic 10.00 – 19.00

www.paradisland.ro

www.facebook.com/parcparadisland

www.instagram.com/parc_aventura_paradis_land

Aleea Plopilor, Neptun – Mangalia – 0756 166 611

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*