FOTO Elevii claselor 0-IV din Cumpăna au fost vizitați de Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit la copiii claselor 0 - IV din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Pentru că micuţii din localitatea Cumpăna au ascultat de părinţi și de cadrele didactice, Moş Nicolae a avut grijă de ei. Primăria și Consiliul Local Cumpăna l-au chemat pe Moş Nicolae să se minuneze și să răsplătească realizările celor mici.

Reprezentantii Moşului au fost viceprimarul Florin Neagu, alături de consilierii locali. Împreună le-au dus celor 737 de elevi ai Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, din clasele 0-IV, cadouri constând în dulciuri, sucuri și fructe.

Manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă vor continua în comuna Cumpăna, iar Moș Crăciun, ajutat de către primarul Mariana Gâju, viceprimarul Florin Neagu, și consilierii locali, va oferi cadouri preșcolarilor grădinițelor Sf. Maria și Florilor, precum și elevilor din clasele 0-XII din cadrul Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*