Atenție, apă cu presiuni reduse în cartierul Km 5, Cumpăna, Lazu și Agigea!

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta cu diametrul de 600 mm, care alimentează rezervorul Constanța Sud, dar și zona de la ieșire din municipiul Constanța, spre Mangalia, RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă pe acest tronson, marți, 9 mai 2017, între orele 8,30 -19,00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona comercială – Metro 2, Auchan, Praktiker.

Abonații din cartierul Km 5 și cei din localitățile Agigea, Lazu și Cumpăna vor avea apă cu presiuni reduse, în acest interval, având în vedere că rezervorul Constanța Sud asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru consumatorii din zonele menționate.

“Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile, dar îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*