Atenție, apă cu presiuni reduse în cartierul Km 5, Cumpăna, Lazu și Agigea!

Fără apă la robinete
Fără apă la robinete

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta cu diametrul de 600 mm, care alimentează rezervorul Constanța Sud, dar și zona de la ieșire din municipiul Constanța, spre Mangalia, RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă pe acest tronson, marți, 9 mai 2017, între orele 8,30 -19,00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona comercială – Metro 2, Auchan, Praktiker.

Abonații din cartierul Km 5 și cei din localitățile Agigea, Lazu și Cumpăna vor avea apă cu presiuni reduse, în acest interval, având în vedere că rezervorul Constanța Sud asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru consumatorii din zonele menționate.

“Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile, dar îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*