FOTO Rugbyștii Under 10 din Ovidiu, sunt vicecampionii campionatului regional zona Muntenia

Echipa de Rugby CSO Ovidiu, Under 10 a câștigat un nou titlu. FOTO CSO Ovidiu

Recent s-a încheiat campionatul regional de Mini-Rugby zona – Muntenia  – AMRB. Copiii din Ovidiu au reușit să se impună în această competiție și din opt echipe participante, au reușit performanța de a ieși pe locul al II-lea.

La Campionatul de Mini – Rugby – AMRB, Under 10, s-au înscris opt echipe: ACS Șoimii care au câștigat locul I, CSO Ovidiu, care a câștigat titlul de vicecampioni, CS Olimpia, Pantelimon, RC Antonio Jr, RC Grivița, PCE Ilfov și CSA – CSS Steaua pe ultimul loc.

Pentru tinerii războinici din Ovidiu urmează Circuitul Național ce va avea 4 etape :

  • 22-24 iunie Constanța ( Teren Cleopatra )
  • 7-8 iulie Gura Humorului
  • 4-5 august Timișoara
  • 1-2 septembrie București

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*