“Binili învinge” la Hang Out

Afiș Hang Out
Afiș Hang Out

HANG OUT, primul şi singurul festival de rock alternativ de la malul mării, începe în această seară! Muzica dizidenţei va răsuna timp de trei seri, în minţile și inimile tuturor prietenilor neconvenţionali ai Hang Out! Nu ratați, începând cu ora 19.30, cele mai tari trupe de alternativ din România prezentului!

Festivalul se desfăşoară pe plajă, în Mamaia Nord, în perioada 11 – 13 august 2017, astfel: 

Vineri, 11 august 2017, de la ora 19.30 – Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Robin and The Backstabbers, Moonlight Breakfast se prezintă la apel cu chef de muzică şi de show.

Sâmbătă, 12 august 2017, de la ora 14.30, încep atelierele de creaţie ale artiştilor tineri şi nonconformişti ai acestei generaţii – tattoo şi tattoo cu hena, mandale, manga şi character design, iar de la ora 19.30, intră cavaleria grea: Viţa de Vie, OCS, Mr. Jurjak, The Amsterdams.

Duminică, 13 august 2017, programul începe tot de la ora 14.30, cu atelierele de creaţie, iar de la ora 19.30, R.O.A., Byron, Travka şi Toulouse Lautrec revoluţionează atmosfera.

Intrarea este liberă.

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, lasere, genți (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm), spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Festivalul este realizat de Asociaţia Eurocult, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Organizatorii mulţumesc Primăriei Orașului Năvodari, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis”, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi “M. Kogălniceanu”, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța, Poliției Locale Năvodari, Clubului Nautic Pinguin Mamaia, Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*