FOTO Echipele de intervenție și ale Polaris au acționat și astăzi la blocul distrus de incendiu

Încă de la primele ore ale dimineții de duminică, 19 decembrie, echipele Polaris au continuat cu acțiunile de igienizare în zona unde s-a petrecut incendiul care a distrus un bloc din Constanța. Tot duminică, locatarii au primit și containere suplimentare pentru a depozita deșeurile rezultate în urma curățeniei.

Potrivit Reprezentanților Primăriei Constanța, toate epavele mașinilor distruse în incendiu au fost ridicate de echipele Confort Urban, iar echipele de curățenie au început încă de la primele ore igienizarea zonei. De asemenea, au fost puse la dispoziția locatarilor containere de gunoi suplimentare pentru ca aceștia să poată arunca deșeurile strânse în urma curățeniei.

În continuare, angajații RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă.

Polițiștii locali și cei de la IPJ Constanța supraveghează în permanență imobilul afectat, altfel încât bunurile locatarilor să fie în siguranță.

Constănțenii au dat încă o dată dovadă că sunt oameni cu suflet mare și nu rămân indiferenți la drama semenilor lor. Au venit foarte multe mesaje de susținere și oferte de ajutor pentru cei afectați, atât financiar, cât și în ceea ce privește cazarea. Asociația de proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu, Nr.6 va deschide luni, 20 decembrie, un cont bancar în care se pot face donații.

„Vom anunța numărul de cont îndată ce va fi disponibil. Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul nostru. Împreună îi putem ajuta să treacă peste această situație teribilă în care se află în prag de sărbători”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*