FOTO Echipa U10 a CSO Ovidiu a câștigat locul al II-lea la Campionatul Național de minirugby

Echipa de Rugby U10 a CSO Ovidiu a reușit să obșină locul II. FOTO CSO Ovidiu

În perioadă 28 – 30 iulie, la Cluj Napoca s-a desfășurat cea de-a treia etapă a Campionatului Național de minirugby. La evenimentul sportiv au fost prezenți și sportivii CSO Ovidiu, echipa U10 reușind să ocupe un loc pe podium.

Au participat numeroase cluburi sportive din întreagă țară, competiția desfășurându-se pe grupele de vârstă U8, U10, U12. CSO Ovidiu a participat la campionat cu echipa de U10 și s-au clasat la final pe locul al doilea după echipa gazdă, Viitorul Cluj.

Parcursul echipei pe timpul competiției a fost deosebit, sportivii CSO Ovidiu obținând victorii cu echipe cu tradiție în acest sport, singurul meci pierdut fiind cu echipă gazdă.

Clasamentul național situează echipă CSO Ovidiu pe locul 2, la două puncte distantă de primul loc, având șanse mari pentru titlul național.

Evoluția echipei a fost lăudată și de către președintele FRR, Nicolae Sisiu, care a felicitat CSO Ovidiu și autoritățile locale pentru implicare și susținere.

Următoarea etapă se desfășoară la Bârlad în perioadă 9-11 august 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*