Cupa Ovidiu la Ashihara Karate adună peste 200 de sportivi pentru cea de-a cincea ediție

Cupa Ovidiu la Ashihara Karate adună peste 200 de sportivi pentru cea de-a cincea ediție

Orașul Ovidiu se pregătește să găzduiască unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului, Cupa Ovidiu la Ashihara Karate – proba kumite.

Astfel, în data de 25 iunie, orașul va fi vizitat de peste 200 de sportivi talentați, provenind din cluburi prestigioase din Constanța, Brașov, Pitești și Mioveni, sub îndrumarea organizatorilor de la Primăria Ovidiu și Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu). Evenimentul reprezintă o oportunitate excepțională pentru sportivi de a-și demonstra abilitățile și pregătirea în fața unui public entuziast și a unor antrenori de elită.

În acest an, Cupa Ovidiu are un rol dublu și deosebit de important. Pe de o parte, întrecerea va testa nivelul de pregătire al sportivilor calificați la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, care va avea loc în luna noiembrie în Japonia. Pe de altă parte, acesta va oferi ocazia de a evalua progresul și performanțele sportivilor care s-au alăturat recent clubului local.

Antrenorul Ștefan Ghițulescu a subliniat importanța acestei competiții și a mulțumit organizatorilor:

„Această cupă are rolul de a verifica nivelul de pregătire, în primul rând al sportivilor noștri calificați la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, cât și stadiul în care se află cei care s-au alăturat recent clubului nostru. Suntem recunoscători Primăriei Ovidiu și Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu) pentru sprijinul lor continuu în organizarea acestui eveniment deosebit.”

Drept urmare, fiecare sportiv va da totul în ring, în dorința de a obține victoria și de a lăsa o impresie durabilă în mintea spectatorilor și a antrenorilor. Cu siguranță, această competiție va fi un spectacol al forței, abilităților și spiritului de luptă.

Organizatorii, Primăria Ovidiu și Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu), sunt dedicați promovării sportului și dezvoltării talentelor în comunitatea lor. Eforturile lor susținute au făcut ca acest eveniment să fie unul de succes încă de la prima ediție.

„Faptul că la Cupa Ovidiu la Ashihara Karate s-au înscris atât de mulți sportivi ne demonstrează că această competiție este în continuă dezvoltare și devine tot mai prestigioasă de la ediție la ediție”, a mai declarat antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Cupa Ovidiu la Ashihara Karate continuă să se dezvolte și să atragă tot mai mulți participanți și fani ai artelor marțiale și consolidează statutul orașului Ovidiu ca un important centru al sporturilor de contact.

Cupa Ovidiu la Ashihara Karate – proba kumite. Afișul competiției

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*