FOTO Sportivii CSO Ovidiu s-au întors cu rezultate frumoase de la două concursuri de haltere

Sportivii din cadrul CSO Ovidiu au obținut rezultate bune la două competiții naționale. FOTO CSO Ovidiu

S-au încheiat, la Arad, Campionatele Naționale de Tineret – Finala (M + F) și Competiția „Speranțe Olimpice 2019 (M + F)”, destinată Juniorilor III, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Ambele întreceri au fost organizate, in perioada 03 – 06 septembrie, în incinta ACS Amefa Arad „Complex Pădurice”, cu sprijinul vicepreședintelui FR Haltere, Gheorghe Biris.

Peste 180 de sportivi, legitimați la 23 de structuri participante din țară, au luat startul la întrecerile de la Arad.

C.S.O Ovidiu a participat cu:

  • doi sportivi Juniori III – respectiv Berbec Eduard și Botezatu Andrei –
  • Junior II – Cepreaga Vladuț
  • Țurcanu Brândușa (CADETA) , obținând 3 medalii bronz
  • lipsind Tuca Ionuț Gabriel care este convocat în cadrul lotului national de tineret și se pregătește pentru Campionatul European din ISRAEL , din luna decembrie .

Evenimentul s-a bucurat și de prezenta medaliaților olimpici Nicu Vlad, președintele FR Haltere, Gelu Radu și Traian Ciharean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*