FOTO DRAM DRUM — Autobuzul Veseliei a poposit în comună Cumpăna

DRAM DRUM - Autobuzul Veseliei a ajuns la Cumpăna

Cei 14 profesori trăsniți au fost întâmpinați cu zâmbete și bucurie de către primarul comunei Cumpăna ec. Mariana Gaju alături de copiii și părintii care așteptau cu sufletul la gură participarea la atelierele pline de culoare și veselie.

Peste 200 de învățăcei au luat parte la cursurile susținute în Sală de Sport din Campusul Școlar al Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”. La eveniment au participat copii din cadrul proiectului de tabere „Cel mai bun dintre cei buni” dar și zeci de copii din comună Cumpăna. Ca de obicei, toți profesorii au fost luați cu asalt de cei mici, dornici să afle cât mai multe secrete ale diverselor forme ale artei. Atât cei foarte mici, cât și adolescenții au intrat în jocurile propuse lor la fiecare atelier. Rând pe rând, copiii și-au încercat talentele fie la tobele lui Ionuț Micu, fie la atelierul de jonglerie susținut de Antonio sau al teatrului de umbre.
Proiectul cultural „DRAM DRUM — Autobuzul Veseliei” este realizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Cu cântec, veselie și voie bună,” DRAM DRUM- Autobuzul Veseliei” a plecat mai departe, spre a însufleții copiii din alte localități ale județului nostru.
Proiectul cultural „DRAM DRUM — Autobuzul Veseliei” este realizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
Mulțumim pentru miile de zâmbete desenate pe fețele copiilor, Asociației Culturale Teatrelia și Consiliului Județean Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*