FOTO Două locuințe din Agigea au fost mistuite astăzi de flăcări

Două locuințe din Agigea au fost mistuite astăzi de flăcări. FOTO ISU Constanța

Două case din Agigea au fost distruse, joi, într-un incendiu violent, în timp ce pompierii au reușit să salveze o a treia locuință, căreia i-a ars numai o suprafață din acoperiș.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în localitatea Agigea, unde un incendiu cuprinsese două case de pe strada Ion Bitzan.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, care au acționat timp de mai mult de două ore pentru a stinge flăcările. Focul a distrus însă, în totalitate, cele două case, cu suprafețe de 50, respectiv 80 mp, și a fost afectat acoperișul unei a treia case, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*