FOTO Două femei și patru copii au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în apropiere de Medgidia

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite

O clipă de neatenție pe un drum cuprins de ceață a fost suficientă pentru producerea unui accident rutier. Au existat victime – adulți și copii, dar din fericire nu au fost cazuri grave.

Accidentul s-a produs în cursul zilei de 10 decembrie,  în jurul orei 17.15, pe DJ 224, între localitățile Medgidia și Tortomanu. Într-un moment de neatenție, conducătoarea unui autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, după care s-a răsturnat.

La locul producerii accidentului au intervenit mai multe echipaje medicale, ale ISU Dobrogea și poliției. Din mașina răsturnată echipajele de salvare au scos șase victime:  2 adulți și 4 copii de 1,2 ani, 14 ani, 16 ani și 17 ani. Toți erau conștienți, cu traumatisme cranio- cerebrale, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*