VIDEO Incendiu puternic la City Park Mall – un magazin de haine a ars în totalitate

Mai multe echipaje de pompieri ai ISU și serviciului privat au intervenit la incendiu

Alarma s-a dat în seara de miercuri, în jurul orei 22.30 când s-au declanșat senzorii de fum, incendiul fiind localizat într-un magazin de haine. Mai multe persoane care se aflau în cinema au fost evacuate.

Fumul dens s-a răspândit repede în mare parte a mall-ului, cu repeziciune. Inițial a intervenit firma privată de pompieri a mall-ului, dar ulterior au solicitat și ajutorul ISU. La fața locului au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă, dar și echipaje medicale ale SMURD. Intervenția s-a terminat în jurul orei 24.00, fiind afectat aproximativ 90%  din suprafața magazinului, adică 200 mp.

„Incendiul a izbucnit în unul dintre spațiile comerciale din cadrul City Park, în afara programului de funcționare a mallului, după ora 22.00, în acel moment singurii clienți prezenți în centrul comercial fiind în incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranță ale centrului comercial au funcționat corespunzător, alarma de incendiu declanșându-se imediat, iar echipa mall-ului a reacționat prompt în sesizarea autorităților și evacuarea în siguranță a clienților. Incendiul a fost stins în scurt timp. Menționăm că nicio persoana nu a fost pusa în pericol. În acest moment, ne asigurăm că toate măsurile sunt luate pentru ca centrul să-și poată primi clienții în condiții optime“ a precizat Sorin Drache, reprezentantul centrului comercial.

Reprezentanții ISU vor stabili care au fost cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*