FOTO Două accidente rutiere pe DN 22 în apropiere de Tariverde

Echipajele medicale au intervenit la locul producerii accidentului. FOTO IPJ Constanța

Mai multe persoane au ajuns la spital în urma a două accidente rutiere înregistrate în după amiaza de 11 martie pe DN 22. 

Primul accident rutier s-a înregistrat în jurul orei 12.40 când, un bărbat de 23 de ani a condus un autoturism pe DJ 226, dinspre Cogealac către Nuntaşi. La intersecţia cu DN 22, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP și a pătruns în intersecţie unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 57 de ani pe DN 22 dinspre Mihai Viteazu către Tariverde.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerului de 61 ani de pe locul din dreapta fata din auto marca Matiz.

Cel de-al doilea s-a produs la ora 15.05 când, un bărbat de 23 ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Lumina către Tariverde. Într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei, a derapat şi a intră în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 57 ani pe DN 22 dinspre Tariverde către Lumina.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto şi a unei femei de 81 ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul Volvo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*