FOTO Dosar penal pe numele unui bărbat care a încercat să introducă în țară articole vestimentare și parfumuri contrafăcute

Bunuri contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră de la Ostrov. FOTO Garda de Coastă
Bunuri contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră de la Ostrov. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră de la Ostrov au descoperit, ascunse într-un autocamion, articole vestimentare și parfumuri inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de piață de aproape 25.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, cetățean român, s-a prezentat vineri în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov din județul Constanța, pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion înmatriculat în România.

„În urma controlului efectuat asupra autocamionului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagaje, mai multe colete ce conțineau 141 de articole vestimentare și de cosmetică, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunurile, în valoare de aproximativ 23.450 lei la prețul produselor originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*