FOTO Doi răniți, într-un accident rutier petrecut la intrare în Murfatlar

Doi răniți, într-un accident rutier petrecut la intrare în Murfatlar. FOTO ISU „Dobrogea”

Două persoane au fost rănite, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier petrecut la intrare în Murfatlar în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere pentru asigurare masuri PSI cu patru subofițeri și un echipaj SMURD , plus alte două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, două persoane au suferit politraumatisme și au fost transportate la spital. O a treia persoană, rănită ușor, a refuzat să fie dusă la o unitate sanitară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*