FOTO Doi răniți, într-un accident rutier petrecut la intrare în Murfatlar

Doi răniți, într-un accident rutier petrecut la intrare în Murfatlar. FOTO ISU „Dobrogea”

Două persoane au fost rănite, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier petrecut la intrare în Murfatlar în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere pentru asigurare masuri PSI cu patru subofițeri și un echipaj SMURD , plus alte două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, două persoane au suferit politraumatisme și au fost transportate la spital. O a treia persoană, rănită ușor, a refuzat să fie dusă la o unitate sanitară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*