Percheziții în Constanța, Medgidia și Tortoman, într-un dosar de contrabandă. Un bărbat a fost reținut

Mașină de poliție.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare, în cursul zilei de miercuri, 31 martie, 10 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța, a municipiului Medgidia și a comunei Tortoman, la persoane bănuite de contrabandă asimilată.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2020 – prezent, mai multe persoane ar fi deținut și comercializat țigarete care nu aveau aplicate timbre de siguranță emise de autoritățile române. În urma descinderilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.800 de țigarete (290 de pachete).

Șase persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 64 de ani, au fost conduse la sediu pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat în cauză, un bărbat, de 34 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță. În cursul zilei de joi, 1 aprilie, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*