Doi ucraineni au fost răniți ușor după ce s-au răsturnat cu mașina în zona Hanul Piraților

Doi ucraineni au fost răniți ușor după ce s-au răsturnat cu mașina, în zona Hanul Piraților. FOTO: ISU Constanța

Pompierii militari au intervenit în seara zilei de miercuri, 19 octombrie, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut în zona Hanul Piraților, în care a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijinul cărora a fost trimisă și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului au fost răniți ușor doi bărbați, ambii cetățeni ucraineni. Unul dintre ei a fost transportat la spital, pentru investigații medicale suplimentare, în timp ce al doilea a fost tratat la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*