FOTO Din neatenție a intrat în ambulanța care mergea cu girofarul și sirena în funcțiune

Polițiști răniți după ce au intrat cu mașina într-un copac, în Seimeni.

O persoană a ajuns la spital, după ce șoferul mașinii în care se afla nu a acordat prioritate unei ambulanțe aflate în misiune, ce transporta un bolnav la spital.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul s-a produs în jurul orei 20.45, când, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a condus un autoturism pe strada Theodor Burada. Când a pătruns în intersecția  cu bulevardul I.C.Bratianu pe culoarea verde a semaforului, fără a acorda prioritate de trecere unei autospeciale a Serviciului de Ambulanță Județean. Aceasta era condusă de un ambulanțier în vârstă de 49 de ani și avea un pacient cu care se îndrepta spre Spitalul Județean Constanța, deplasându-se pe bulevardul I.C.Brătianu, aflându-se în misiune, cu semnalele sonore si luminoase în funcțiune.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din autoturism. Pasagerul din ambulanță a fost preluat de o altă autospecială și transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*