FOTO Dezastru prin cartierele Constanței. Echipele SC Polaris M Holding s-au alăturat campaniei de ecologizare a Primăriei Constanța

Echipele Polaris la campania "Curățăm Constanța Noastră". FOTO Facebook
Echipele Polaris la campania "Curățăm Constanța Noastră". FOTO Facebook

Treaba muncitorilor nu este însă atât de simplă. Dacă judecăm după imaginile surprinse pe teren, Constanța este o mare groapă de gunoi. Și a ajuns așa din cauza nepăsării locuitorilor care au umplut-o de gunoaie.

Zonele ecologizate în ultimele zile sunt Gara – Strada Fundătura 1 Mai și Stadionul Portul. Acolo a fost nevoie să fie ridicate deșeurile menajere și resturile vegetale.

Nici în cartierul Tomis III sau pe lângă restaurantul Zorile de lângă plaja Modern situația nu stă mai bine. Cărările era pur si simplu înconjurate de gunoaie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*