FOTO Decebal Făgădău, scos la tablă de șeful OPC pe problema locurilor de joacă

Locurile de joacă din municipiul Constanța sunt lăsate în paragină de ani de zile și doar la unele campanii electorale se mai vopsesc câteva tobogane și balansoare. În rest, copii au parte de jumătăți de leagăne și bucăți de scaune.

Prinții au sesizat în nenumărate rânduri starea precară a locurilor de joacă din municipiul Constanța, dar reprezentanții Primăriei au rămas nepăsători. Singurul loc care a beneficiat de reparații și îmbunătățiri a fost „Țara Piticilor“, dar doar pentru că aici au tot avut loc diverse evenimente. În rest, toate au fost date uitării. Promisiuni au tot fost, dar concret nu s-a luat nici o măsură.

Acum, primăria și primarul Decebal Făgădău sunt iar scoși în față pe această problemă, cel care a repus discuția pe tapet a fost șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu. Acesta spune că inițial a încercat să îl contacteze telefonic pe primar pentru a încerca să găsească o soluție, dar pentru că a fost ignorat, a acționat pe cale legală.

„La Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor s-a înregistrat o sesizare ce semnalează starea necorespunzătoare a spațiilor de joacă administrate de Primăria Constanța. În baza acestei sesizări și a adresei ANPC nr. 1812 din 28.08.2017, vă invităm la sediul CJPC Constanța în data de 14.09.2017, ora 10.30 pentru a discuta aspectele constatate”, se arată în invitația emisă de ANPC și semnată de Horia Constantinescu, destinată lui Decebal Făgădău.

Horia Constantinescu susține că instituția pe care o reprezintă nu este interesată să își bată joc de bugetul Primariei, adică tocmai de banii consumatorilor constănțeni, dar dorește să dea un imbold Primăriei, pentru a rezolva de urgență această problemă.

„Copiii, cei care sunt primii în aceste spații, au nevoie de recreere, nu de a parcurge un spațiu cu peripeții! Căutăm soluții împreună“ a mai precizat Horia Constantinescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*