FOTO Tineri care efectuau grafitti la Poarta 1 au fost sancționați de către Poliția Locală Constanța

Polițiștii locali i-au sancționat pe tinerii prinși desenând grafitti. FOTO DGPL Constanța

Un grup de tineri care își exprimau talentul artistic desenând grafitti pe un zid din zona Poarta 1 au fost prinși în flagrant de către polițiștii locali constănțeni.

În după amiaza zilei de 8 iunie, la ora 17.30, polițiștii din cadrul Direcției Generale Politia Locala Constanta s-au autosesizat cu privire la faptul ca 3 persoane desenau cu grafitti pe zidul din parcarea publica aflata in apropierea Portii nr. 1 de acces în incinta Portului Constanta.

Patrula de poliție locala care s-a deplasat la fata locului a identificat trei persoane de sex bărbătesc din care una majora si doua minore din municipiul Constanta. Persoanele identificate aveau asupra lor tuburi de tip spray, culori alb /negru.

Celor în cauză li s-au aplicat 3 sanctiuni contravenționale în valoare totala de 200 lei ,conform Legii nr.61/1991 republicata. De asemenea, reprezentanții legali ai celor doi minori au fost invitați la o data ulterioara la sediul instituției pentru clarificarea situației de fapt si prevenirea unor situații similare pe viitor.

Polițiștii locali au precizat că zilele trecute au mai fost identificați 5 tineri care desenau cu grafitti pe clădiri din municipiul Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*