FOTO Daruri pentru bătrânii și pentru persoanele cu dizabilități din Cumpăna

Daruri pentru bătrânii din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 150 de persoane cu dizabilități au primit daruri din partea Primăriei Cumpăna.

Astfel, pe data de 28 aprilie, reprezentanții Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, inspectorii de asistență socială ajutați și însoțiți de consilierii locali și echipe de voluntari, au oferit pachete cu alimente, unui număr de 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse. De aceste daruri au mai beneficiat 150 de persoane cu dizabilităţi încadrate în gradul grav cu handicap, cu asistent personal (adulți și copii), aflați în evidența Compartimentului de Asistență Socială al  Primăriei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*