FOTO Cu implicarea Primăriei Gârliciu, Crucea Roșie a mers cu ajutoare pentru persoanele defavorizate din comună

Crucea Roșie a mers cu ajutoare pentru persoanele defavorizate din Gârliciu. FOTO Primăria Gârliciu/ Crucea Roșie

Angajați și voluntari ai filialei de Cruce Roșie Constanța au mers zilele trecute în comuna Gârliciu pentru a veni în sprijinul unor oameni mai puțin fericiți.

Potrivit reprezentanților Primăriei Gârliciu, cei de la Crucea Roșie Constanța au distribuit pachete cu ustensile de bucătărie, dar și îmbrăcăminte unor familii nevoiașe, fără venituri sau cu venituri foarte mici, din această comună.

„Am primit vizita voluntarilor de la Crucea Roșie Constanța care au adus daruri pentru comunitatea noastră. Mai mulți oameni au fost făcuți fericiți în Gârliciu. Mai multe familii au primit seturi de oale de inox și tigăi. Nu este puțin lucru, să știți. Poate că oamenii își cumpără o oală, ori o tigaie, dar pe un set complet sigur nu îți permită să dea banii. Acum au aceste seturi, iar zâmbetele persoanelor ajutate ne-a adus și nouă bucurie”, spune primarul Anica Tufă.

Apoi, cei de la Crucea Roșie au mai avut șepci, ciorapi și seturi de îmbrăcăminte pentru copii, iar acestea au ajuns la fetițe, după vârstă, la cele de grădiniță și din ciclul primar.

„Am mers personal și am împărțit, împreună cu cei de la Crucea Roșie, ajutoare familiilor vulnerabile cu mulți copii, sau persoanelor singure cu venituri modeste. Oamenii au fost bucuroși și au mulțumit. Oamenii frumoși la suflet își găsesc fericirea în dăruire, în bucuria de a îi ajuta pe cei din jurul lor și de a face în fiecare zi ceva de folos în viața cuiva. Mulțumim doamnei director, Carmen Lungu, și întregii echipe, pentru că sunt alături de noi și pentru munca neobosită în folosul comunităților județului Constanța”, a mai spus primarul Anica Tufă.

Lucrări de refacere și modernizare a grădiniței din comună au fost terminate

Autoritățile locale din Gârliciu au alocat, din bugetul local, peste 100.000 de lei pentru realizarea unor lucrări de reabilitare și igienizare a incintelor grădiniței din comună, acestea fiind finalizate la timp, odată cu începerea noului an școlar.

„Au mai rămas numai mici lucrări de detaliu. Spre exemplu au fost achiziționate jaluzele pentru parter, în valoare de 5.000 de lei, iar în cursul zilei de joi vor fi instalate”, a spus Anica Tufă.

La începutul noului an școlar, pragul grădiniței din comuna Gârliciu a fost trecut de 50 de copii, împărțiți în două grupe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*