FOTO Cozi uriașe la benzinăriile din Constanța. Prețul motorinei a depășit 8.15 lei/litru

Coadă la o stație de carburant OMV din Constanța. FOTO F. B.
Coadă la o stație de carburant OMV din Constanța. FOTO F. B.

Informațiile legate de creșterea prețului la carburant s-au adeverit, așa că și constănțenii s-au îngrămădit la pompele benzinăriilor.

Prețul motorinei a depășit 8.15 lei la OMV, în seara de 9 martie. Rompetrol vinde litrul de motorină cu 7.62 lei, în timp ce la stațiile MOL, prețul este de 7.66 lei. Petrom vinde același combustibil cu 7.55 lei.

Ieșirea din municipiul Constanța este blocată de cozi. Șoferii așteaptă să intre la Petrom și Lukoil pentru a alimenta autoturismele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*