FOTO Copiii din Ovidiu s-au evidențiat în competiții sportive – Minirugby și Lupte Greco Romane

Rugby-știi U10 de la CSO Ovidiu au obținut locul III la competiție

Elevii Clubului Sportiv din Ovidiu au reușit încă o dată să se impună în cadrul competițiilor la care au participat, obținând rezultate bune atât la minirugby cât și la luptele greco – romane.

CSO Ovidiu a participat cu o echipă proprie la Campionatului National de Minirugby U10, organizat la Constanța în perioada 22 – 24 iunie, pe stadionul Cleopatra. Aici s-au confruntat cu echipele selecționate din Brașov, Bârlad, Timișoara, Cluj și echipa Șoimii București. Rugby-știi din Ovidiu au reușit să urce pe podium, pe locul 3.

În aceiași perioadă, la Pitești s-a desfășurat Cupa Națională de lupte greco-romane „Născut pentru lupte”. CSO Ovidiu a participat cu 3 sportivi obținând următoarele rezultate:

  • Bejan Gabriel Locul 1 la categoria 47 kg copii 9 – 11 ani;
  • Apostol Alexandru locul 5 la 38 kg copii 9 – 11 ani kg;
  • Bejan Eduard locul 2 la categoria 27 kg copii 7 – 8 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*