FOTO Constanța curată – Poliția Locală și angajații Polaris M Holding continuă acțiunea în municipiul Constanța

PET-urile găsite au fost încărcate în mașinile Polaris. FOTO Poliția Constanța DGPL

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au derulat acțiuni de ecologizare în zonă blocului N1 situat pe stradă Progresului din municipiul Constanța și în zonă Delfinariu.

Acțiunile au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special PET-uri și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale Municipiului Constanța, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigură curățenia orașului. Având în vedere campania “Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!”solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează PET-uri ori deșeuri reciclabile să se ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142, rugămintea polițiștilor locali fiind de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora.

Numai împreună putem asigură un mediu sănătos în Municipiul Constanța!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*