O persoană a fost rănită în urma unui incendiu dintr-o gospodărie din Valu lui Traian

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Dobrogea

De la un cablu electric a pornit un incendiu puternic într-o gospodărie din Valu lui Traian, iar o persoană a fost rănită, suferind arsuri.

În jurul orei 4.00, un incendiu a fost observat la o anexă a unei gospodării din Valu lui Traian.  În urma apelului la 112, la incendiu au intervenit 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Palas a ISU Dobrogea. O persoană, proprietarul, care a încercat să stingă focul singur până la sosirea pompierilor, a suferit arsuri de gradul 1, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital.

După aproximativ 40 de minute, pompierii au reușit să stingă incendiul, focul mistuind în întregime anexa gospodărească de aproximativ 30 de metri pătrați, precum și toate bunurile depozitate în interiorul său. S-a stabilit că cel mai probabil, focul a izbucnit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*