FOTO Comuna Amzacea s-a alăturat mișcării naționale Let’s Do It, Romania, pentru un mediu mai curat. Au fost colectate 400 de kilograme de deșeuri

Campanie de ecologizare la Amzacea. FOTO Primăria Amzacea

Comuna Amzacea s-a alăturat mișcării naționale Let’s Do It, Romania, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pentru un mediu mai curat. Astfel, au fost colectate 400 de kilograme de deșeuri.

Zeci de voluntari, elevi, membri ai comunității s-au adunat pentru a participa la acțiunea de curățare a comunei. Acestei inițiative, care a făcut parte din campania națională Let’s Do It, Romania, i s-a alăturat și comuna Amzacea. Campania are ca obiectiv principal colectarea deșeurilor și îmbunătățirea aspectului localităților din România.

Primarul comunei Amzacea, Romică Stan, a subliniat importanța acțiunilor concrete în vederea protejării mediului.

“Suntem bucuroși să fim parte din această mișcare națională pentru a face România mai verde și mai curată. Prin această acțiune, dorim să ne asigurăm că spațiile noastre verzi rămân nepoluate și frumoase pentru toți locuitorii noștri și generațiile viitoare. Ne dorim o lume cu mai puține deșeuri,” a declarat primarul Romică Stan.

Aproximativ 200 de voluntarii au mers pe străzi din satele Amzacea și General Scărișoreanu pentru a colecta deșeuri. La finalul acțiunii a fost colectată o cantitate de aproximativ 400 de kilograme de deșeuri.

Acțiunea Let’s Do It, Romania a adus comunitatea din Amzacea împreună și a demonstrat că fiecare persoană poate contribui la protejarea mediului înconjurător prin acțiuni mici, dar semnificative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*