Tentativă de viol în cartierul Palazu Mare. Un bărbat a fost reținut

O tentativă de viol a avut loc în cartierul Palazu Mare, iar un bărbat a fost reținut.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.

„Astfel, la data de 19 mai a.c., bărbatul, de 57 de ani, ar fi încercat prin acte de violență să întrețină un raport sexual cu o femeie de 36 de ani, în cartierul Palazu Mare, din municipiul Constanța.

Totodată, acesta ar fi sustras un telefon mobil, mai multe documente și două carduri bancare, creând un prejudiciu de 5000 de lei.

Bărbatul au fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*