Avarie RAJA pe strada Tașaul din Năvodari

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Taşaul, din oraşul Năvodari, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă în cursul zilei de 1 iulie, în intervalul orar 12,30 – 16,30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii aflați de pe străzile Nuferilor, Lacului şi Taşaul.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*