FOTO Clădire veche de peste 90 de ani, din zona peninsulară a Constanței, reabilitată de RAEDPP

O clădire veche de peste 90 de ani din zona peninsulară a Constanței va fi reabilitată. FOTO RAEDPP

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța continuă seria reparațiilor imobilelor situate în zona peninsulară a orașului, odată cu semnarea ordinului de începere a lucrărilor de refacere a fațadei clădirii din Stradela Vântului nr. 4.

Clădirea cu destinația de locuință, construită în urmă cu peste 90 de ani – în 1930, pe cea mai îngustă arteră pietonală din municipiul Constanța, a beneficiat de-a lungul timpului doar de lucrări de întreținere și reparații curente.

Fațada clădirii va fi refăcută complet, în nuanțe apropiate de cele originale, intervențiile fiind necesare atât în vederea asigurării exploatării optime, cât și pentru crearea unei imagini urbanistice conforme cu specificul arhitecturii zonei.

Valoarea lucrărilor este de 57.930,19 lei, la care se adaugă TVA. Termenul de execuție este de 30 de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

RAEDPP Constanța are în administrare cinci imobile situate pe stradela Vântului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*