FOTO Cinci mii de spectatori au participat la „Filme în aer liber la Constanța”, în condiții de distanțare socială

„Filme în aer liber” revine la Constanța”, în Parcul Tăbăriei.

„Filme în aer liber la Constanța”, un eveniment organizat de Asociația Culturală Metropolis, a atras în Parcul Tăbăcărie 5.000 de spectatori care s-au bucurat de atmosfera de cinema și de alte activități inedite, cu respectarea normelor de distanțare fizică. Pe lângă cele 16 titluri din selecția oficială, constănțenii au avut ocazia să participe și la alte activități, precum ateliere de jonglerie și spectacole de percuție și magie, led dance, performance-uri inedite.

Un nou sezon al evenimentului ”Filme în aer liber la Constanța” a avut loc în Parcul Tăbăcăriei, în perioada 4 – 16 august. Evenimentul a adus pe marele ecran o selecție specială ce a cuprins unele dintre cele mai bune filme cu magie și muzică și filme pentru copii și familie din toate timpurile.

Filmele care au făcut parte din programul de anul acesta au fost: „Marea hoinăreală”, regizat de Joel Coen, „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”, regizat de James Mangold, „La vie en Rose”– povestea vieții lui Edith Piaf, regizată de Olivier Dahan, îndrăgitul musical „Grease”, în regia lui Randal Kleiser, „Moulin Rouge!”, în regia lui Baz Luhrmann, „Mary Poppins”, regia Robert Stevenson, „Arizona Dream”, regizat de Emir Kusturica, „Chocolat”, în regia lui Lasse Hallström, „Stardust”, în regia lui Matthew Vaughn, „Amélie”, regia Jean-Pierre Jeunet, „The Dark Knight”, regia Christopher Nolan și animația irlandeză „Brendan și secretul din Kells”, în regia lui Tomm Moore.

Pe lângă programul de cinema, spectatorii au avut ocazia să participe și la alte activități, precum ateliere de jonglerie și spectacole de percuție și magie, led dance și performance-uri inedite.

„Pentru mine a fost o bucurie să am această colaborare cu o echipă excepțională, care pune foarte mult suflet în organizarea unui eveniment și tocmai de aceea capătă o nuanță artistică de talie națională. Publicul a fost unul cu o energie extraordinară, lucru care pentru un artist este esențial. Evenimentul a fost un succes total. De-abia aștept colaborările viitoare, pentru ca există o chimie între dedicarea mea într-un spectacol și sufletul pe care toată echipa organizatoare îl investește”, a declarat, în urma experienței celor două spectacole, magicianul Teo de la Teo Magic Show.

„Filme în aer liber la Constanța” a atras un număr de 5.000 de spectatori, în condiții sigure, conform normelor de distanțare socială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*