FOTO Cetățeanul de Onoare al comunei Cumpăna, Ioan Ceapă, a împlinit 104 ani

Cetățeanul de Onoare al comunei Cumpăna, Ioan Ceapă, a împlinit 104 ani. FOTO Primăria Cumpăna

Cetățeanul de Onoare al comunei Cumpăna, Ioan Ceapă, a împlinit marți, 30 martie, 104 ani, moment marcat și de primarul Mariana Gâju și consilierii locali ai comunei.

„În viața unei comune, anumite momente au o încărcătură simbolică deosebită, anume evenimentul prilejuit cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 104 ani, a domnului Ceapă Ioan, fiu al comunei Cumpăna, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial și cetățean de onoare al localității.

Acest moment aniversar ne oferă tuturor plăcuta ocazie de a transmite admirația noastră pentru întreaga viață, bazată pe principii morale și credință, ceea ce poate fi un exemplu demn de urmat pentru noi toți și pentru generațiile viitoare.

Vă suntem pe deplin recunoscători și vă adresăm cele mai sincere urări de sănătate, bucurii și pace sufletească, la împlinirea acestei frumoase vârste. Bunul Dumnezeu să vă ofere din plin tot ce este mai bun pe acest pământ!”, i-au transmis primarul Mariana Gâju și consilierii locali ai comunei lui Ioan Ceapă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*