FOTO Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța devine funcțional de luni, 8 februarie

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța.

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța devine funcțional începând cu data de 8 februarie. Centrul de pe Bulevardul Mamaia 331A va prelua, astfel, fluxurile de la Spitalul Militar Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT) Constanța.

Persoanele care au deja programări la unitatea modulară de pe Stadionul „Portul”, vor fi notificate prin SMS despre schimbarea adresei de vaccinare. Important de menționat este faptul că beneficiarii nu își vor pierde programările.

Mutarea fluxurilor a venit ca urmare a unei analize minuțioase realizate de autorități, prin care a fost determinat că Pavilionul Expozițional permite o utilizare eficientă a resursei umane și, în același timp, se va gestiona mai bine numărul mare de persoane care vor să se imunizeze, ținând cont de preconizata creștere a capacității de vaccinare.

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța devine funcțional de luni, 8 februarie

În primă fază, vor fi asigurate opt fluxuri de vaccinare, însemnând o capacitate de imunizare de 576 de persoane pe zi. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, vor fi operaționalizate alte șase noi fluxuri. De altfel, Pavilionul Expozițional poate ajunge până la o capacitate de 40 de fluxuri.

Centrul de pe Bulevardul Mamaia 331A a fost amenajat de Primăria Municipiului Constanța, în grija căreia va intra și asigurarea resursei umane necesare, dar și gestionarea logistică pentru o funcționare fluidă a procesului de vaccinare.

Ultima situație actualizată arată că un număr total de 32.340 de doze au fost administrate în județul Constanța – 31.960 cu vaccinul dezvoltat de Pfizer BioNTech și 380 cu vaccinul dezvoltat de Moderna. De altfel, numărul total al persoanelor vaccinate în județul Constanța este de 26.709.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*