FOTO Cei mai mici sportivi de la CSO Ovidiu au obținut 9 medalii la Campionatul Național de Ashihara Karate

Medalii pentru sportivii de la CSO Ovidiu la Campionatul Național de Ashihara Karate. FOTO CSO Ovidiu

Cei mai mici sportivi de la Clubul Sportiv Orășenesc au obținut 9 medalii la Campionatul Național de Ashihara Karate, care a avut loc la Constanța, la sfârșitul săptămânii trecute.

Ștefan Ghițulescu, antrenor karate la CSO Ovidiu, a oferit pentru CTnews câteva detalii despre această competiție.

„La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc la Constanța Campionatul Național de Ashihara Karate pentru probele de Kata și Kumite la categoriile sub 6 ani, sub 8 ani, sub 10 ani, sub 12 ani, masculin și feminin. Este pentru prima dată când un campionat național se desfășoară la Constanța. Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu a participat cu15 sportivi, reușind să aducă nouă medalii. Dintre aceștia s-au evidențiat Ghițulescu Eva, dublă campioană Kata și Kumite și Gavrilă Ema, campioană la Kumite sub 12 ani.

La această ediție lotul CSO Ovidiu a fost compus din proaspeți practicanți de arte marțiale, care doar ce s-au alăturat grupei noastre de antrenament, iar faptul că acest campionat a avut loc la Constanța a fost o bună oportunitate pentru sportivi pentru a se acomoda cu competiția sportivă”, a spus Ștefan Ghițulescu.

El a povestit de ce a dorit ca această competiție să fie organizată la Constanța.

„Mulțumim Primăriei Ovidiu, mulțumim Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu. Alături de Comisia de organizarea a Departamentului de Ashihara la această competiție au fost implicate în organizare CSO Ovidiu, Ashihara Karate Constanța și Mito Constanța. M-am zbătut ca antrenor să aduc campionatul național de copii la Constanța pentru ca sportivii să fie văzuți și aplaudați de părinți și de prieteni” – Ștefan Ghițulescu.

La această competiție au participat 200 de sportivi legitimați la 19 cluburi din țară.

„La acest campionat național au participat 19 cluburi din toată țara, reușind să alinieze la start peste 200 de sportivi. Ca și rezultate nu am mai reușit să ne clasăm pe podium, dar consider că nu este un lucru rău, ținând cont că am participat cu foarte mulți sportivi debutanți. Viitorul sună bine la Ovidiu. E bine că avem sportivi care doresc să urmeze aceasta cale – calea artelor marțiale și sperăm să reușim și cu acești doi sportivi să aducem rezultate cât mai prețioase pentru club și pentru orașul Ovidiu”, a mai declarat Ștefan Ghițulescu.

Prezentăm lista sportivilor medaliați.

CSO Ovidiu

Loc I

Ghițulescu Eva – Kata

Ghițulescu Eva – Kumite

Loc III

Radu Ștefan – Kumite

Ion Luiza – Kumite

Ashihara Karate Constanța

Loc II

Spoiala Tudor – Kumite

Loc III

Voicu Tudor – Kumite

Ilincuntei Anastasia – Kumite

Pavaloiu Maria – Kumite

CSO OVIDIU

Loc I

Gavrilă Ema – Kumite

Loc II

Stoica Flavius – Kumite

Zaharia Rodica – Kumite

Loc III

Incarbone Milena – Kumite

Larion Matei – Kumite

Ashihara Karate Constanta

Loc II

Deacu Maria – Kumite

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*